bb22

Det sker for os alle sammen, når vi tager på ferie. Der bliver spist lidt for meget god mad og løbet alt for få løbeture. 

På sin vis er det helt i orden, at man ikke fokuserer nær så meget på den gode og sunde tilværelse, når man tager afsted på ferie. Man skal jo også nyde, at man er afsted og ikke lade sig undvære, når man endelig er på ferie.

Men det er nu alligevel irriterende, at konditionen falder helt fra hinanden, bare fordi man holder en lille pause i en uges tid. Netop derfor har vi her samlet nogle gode fif til, hvordan du kan blive ved med at holde konditionen ved lige – selvom du er på ferie. 

sundhed

Løb en morgentur

Hvis du i forvejen er glad for at løbe en god tur, så er det helt oplagt at tage nogle gode løbesko med ned i kufferten.

En god løbetur i nabolaget omkring dit hotel kan endda være en rigtig god måde at lære området, du midlertidigt bor i, endnu bedre at kende. Du får set nogle ting, som du måske ikke ellers ville have lagt mærke til, når du er sammen med vennerne eller familiemedlemmerne, som du er på ferie med.

En god morgenløbetur er desuden en god pause for sig selv, så man kan komme lidt væk fra dem, man er på ferie med. Det kan godt være at man elsker sin familie og venner højt, men en uge lukket inde på samme hotelværelse med dem kan gøre enhver person sindssyg.

Sjove eventyr i vandet

Hvis du er nede i de sydlige dele af verdenen, så er det helt oplagt at du og dine rejsefæller laver nogle sjove aktiviteter i vandet. Det er jo ikke altid, at vi danskere får lov til at opleve så dejligt varme havvande. 

I kan blandt andet leje nogle kajakker og smutte en tur ud på vandet sammen. I kan jo også eventuelt tage nogle paddleboards med selv i flyveren, hvis I er en aktiv flok, der skal afsted og ved, at I kommer til at bruge dem.

Alle disse ting kan være rigtig gode måder at få rørt sig på en sjov og interaktiv måde. Samtidig er det en måde, hvorpå I kan have lidt sjov og ballade sammen, som I ikke nødvendigvis ville have haft mulighed for i jeres hverdag.

Paddleboards

Tag det sunde valg

Maden spiller også ind, hvis du gerne vil være god ven din krop, imens du er afsted og holde konditionen ved lige.

Nok er du på ferie og vil gerne nyde noget god mad. Men det betyder jo ikke, at det behøver at være bøf og vin det hele.