bb22

Skal du snart til at planlægge sommerens ferier? Er du i tvivl, om du skal vælge charterferie eller storbyferie? Måske bør du kigge i en helt anden retning. Aktive ferier bliver mere og mere populære. Hvis du godt kan lide at være aktiv i hverdagen, bør du overveje at tage på en aktiv ferie, frem for en stilleliggende charterferie. Måske er du en af dem, som synes, at det er kedeligt at ligge ved poolen hele dagen. På en aktiv ferie kan du få motion, imens du får oplevelser du aldrig glemmer. Hvis du er typen, som både kan lide at slappe af med en god bog ved poolen, men samtidig er en aktiv person, så kan du sagtens kombinere afslapningsferie med en aktiv ferie. Du kan eventuelt ligge ved poolen og stranden den ene dag, imens du tager ud og cykler den næste. Så kan du skiftevis dyrke motion og slappe af, og fordelen ved dette er, at du ikke stresser dig selv. For så bliver det både en ferie, hvor du får slappet af, men den bliver ikke kedelig, for du spicer den op med motion. 

afslapning

Oplev ferieområdet

Hvis du blot tilbringer al tiden på hotellet, får du ikke oplevet ferieområdet og den omkringliggende natur. Fordelen ved en aktiv ferie er, at du kan komme ud og se mange ting. Det er smart at leje cykler, for så kan du komme frem i et hurtigt tempo, og se mere af området. Hvis du gerne vil have et fart boost, kan du leje el-cykler. De kan være praktiske når du kommer til høje bakker. Hvis du er på gåben, kan du ikke holde til lange distancer, så cyklen er helt klart det bedste valg for en aktiv ferie. Der er også en anden mulighed for at holde en aktiv ferie. Du kan nemlig tage på et decideret træningshotel. Her findes der træningsudstyr i lange baner, og du kan dyrke sportsgrene som løb, golf, svømning, yoga og tennis. Du kan gå på hold, og få professionel træning. Dine børn kan sågar også få træning, så træningsferien er ikke kun forbeholdt de voksne. Hvis du vil finde et godt rejsetilbud, bør du starte søgningen nu. 

sparegris

Rejs økonomisk på din aktive ferie 

Det behøver ikke at være dyrt at tag på en aktiv ferie. Du kan sagtens gøre rejsen billig og overskuelig. Hvis du ikke har mange penge på kistebunden, bør du overveje at holde ferie i Danmark. Så sparer du flybilletten og penge til hotellet. Som et plus, sparer du miljøet for den skadelige CO2 udledning. På din aktive ferie kan du gå på opdagelse i sommerlandskabet og cykle Danmark rundt. Du kan have telt med i rygsækken, eller bo på vandrehjem, når du har brug for at slappe af. Du kan også købe en færgebillet, og tage til en af Danmarks små øer. Danmark har mange små øer, som har meget at byde på, samt en smuk natur. Når du kommer til øen kan du leje et sommerhus, bo i telt, eller bo i en campingvogn. Så kan du tage cyklen med, og cykle øen rundt. De fleste af øerne er så små, at du sagtens kan cykle hele vejen rundt om dem.