bb22

Vil du gerne ud og opleve verdenen? Går du op i at holde dig sund og trænet? Så bør du kombinere disse ting, og tage på en aktiv ferie. Du kunne eksempelvis tage på en cyklingferie, og opleve de smukke naturområder på sædet af en cykel. Med en cykel kan du opleve mange områder, fordi du kan cykle med en relativ høj fart. Måske er du mere til en vandreferie, hvor du kan opleve naturen stille og roligt. Der er mange muligheder for dig, som ikke kan lide at holde en stillesiddende ferie. Det er nemlig ikke alle, som holder af at ligge ved poolen og dase dagen lang. Nogle mennesker vil gerne have en ferie fyldt med aktiviteter.

Mød nye bekendtskaber

Udover at gå op i træningen, samt at fylde din hverdag ud med sjove aktiviteter, får du også muligheden for at få nye bekendtskaber på ferien. Du kan nemlig møde mange andre mennesker, som ligeledes har en interesse for træning. Hvis du bor på et træningshotel, er der stor chance for, at du kan møde ligesindede. Dette er også meget relevant for dig som er single. Det er nemlig en god idé at møde partnere igennem en fælles interesse. Hvis du møder mennesker gennem et træningshold på ferien, kan i snakke om jeres fælles interesse for træning. Det er en god samtalestarter, da i kan snakke om både ferieopholdet og træningen. Hvis der opstår akavede øjeblikke, har i altid et emne at vende tilbage til. Så måske finder du kærligheden på din næste aktive ferie?

vandretur

Oplev området

Når du tager på en aktiv ferie, er der rig mulighed for at opleve store dele af feriedestinationen. Du kan især komme vidt omkring, hvis du cykler. Her kan du cykle mange kilometer på en enkelt dag. Hvis du vandrer, kan du opleve naturen på en mere nærgående måde. Dog kommer du ikke til at bevæge dig de helt store distancer. Der er altså fordele og ulemper ved begge transportmetoder. Du kan selvfølgelig også vælge at køre i bus eller bil på din feriedestination. Så kan du i stedet træne, når i er på hotellet. Hvis du derimod vælger at tage cyklen eller gåben, sparer du mange penge på transportudgiften. Det kan nemlig være dyrt at leje en bil eller købe busbilletter i et andet land.

Bo på et træningshotel

Du kan altid gøre din ferie aktiv, ligegyldigt hvor end du befinder dig. Hvis du ikke bor på et decideret træningshotel, kan du lave en hurtig træning på dit hotelværelse. Du kan eventuelt bruge et bordben i din træningsrutine. Eller måske kan du have en yogamåtte med i kufferten, som du kan tage frem på værelset. Hvis du er vild med træning, bør du dog opleve at bo på et træningshotel. Her bliver der arrangeret forskellige aktiviteter og forskellige former for holdsport. Du kan eksempelvis gå på et yogahold. Eller spille volleyball med de andre gæster. Du kan altså vælge og vrage mellem de forskellige aktiviteter, som hotellet har planlagt. Der er heller ikke er fastlagt program, så det er helt op til dig, hvor mange aktiviteter du har lyst til at deltage i.