bb22

Rigtig mange mænd kæmper med sundheden og med vægten. Dette er ikke noget, som er unikt for mænd, og overvægt og usund livsstil er en folkesygdom, som præger store dele af den vestlige verden. Men for mænd kan det ofte være ekstra svært at holde den sunde linje, fordi maskuline aktiviteter ofte er forbundet med det at drikke øl, spise chips og sidde foran fjernsynet og se på sport. Det er langt fra alle mænd, som forfalder til denne vane. Men lige meget om man allerede lever sundt eller trænger til at leve sundere, så er der ekstra tiltag, man kan gøre, for at rense ekstra ud og blive sundere.

En ting, som har vist sig rigtig effektiv i forhold til at blive sundere og opnå et vægttab er en uges udrensningskur. Dette har vist sig særligt godt i forhold til mænd, som kæmper med at lægge dårlige vaner og dårlige kostmønstre helt fra sig. En uges udrensningskur kan virke voldsom, men det skal ses lidt som en jumpstart for ens system, hvor man giver kroppen muligheden for at rense alt det dårlige ud, så den bedre kan tage imod alt det gode, som man begynder at give sig selv med bagefter.

Hvad er en ren uge?

Konceptet bag en ren uge fremgår rimelig tydeligt af navnet. Er du en mand, som ønsker at tage en ren uge for at komme godt i gang med den sunde livsstil, så bør du dog alligevel sætte dig grundigt ind i, hvad det er du er på vej til at gå ind til. En ren uge er egentlig bare en udrensningskur, og man kan foretage den på mange måder. Nogle vælger at spise klare supper i en hel uge, nogle vælger en juice-kur, og andre vælger kun at spise grøntsager og drikke en masse grøn the.

Lige meget hvad, så er intentionen og effekten nogenlunde den samme. Al den mad, som man normalt indtager, efterlader spor i kroppen. Spiser man dårlig mad, så efterlader man naturligt nok også dårligere spor i kroppen. Spiser man sund mad, så bliver kroppen ikke på samme måde mærket, men får en bedre energi. Spiser man meget lidt i en uge, så kan man lade mave og tarm komme sig, og på den måde blive mere klar til at tage imod den gode kost, som man forhåbentligt begynder på efter udrensningskuren.

Er udrensning lig med vægttab?

Om man taber sig ved en udrensningskur er meget forskelligt fra person til person. Nogle taber sig flere kilo, imens andre ikke oplever nogen forandring på vægtskalaen. Det er derfor ikke vægttab, som man konsekvent skal gå efter, men nærmere at starte en sund livsstil, som vil føre til vægttab med sig. Man skal derfor ikke blive skuffet, hvis man ikke taber sig en masse med det samme. Starter man det hele ud med en uges udrensning, så vil man nemlig helt sikkert opleve, at det er nemmere at leve sundt, dyrke mere motion og spise færre dårlige madvarer.