bb22

Starten på et nyt år er ofte præget af nytårsforsæt. Nytårsforsæt er ønsket om at ændre en vane til det bedre. Mange nytårsforsæt handler om sundhed. Men hvad er sundhed egentlig? Sundhed er nemlig ikke blot at løbe en tur om ugen eller kvitte smøgerne. Det handler også om at have et sundt sind. I disse tider, hvor stress og depression bliver mere og mere normalt, er det helt essentielt at have fokus på at have det godt psykisk. Et smukt nærmiljø kan hjælpe med at gør dit sind sundere.

indedoersmiljoe

I haven

Et sted, hvor du kan give dig selv et smukt nærmiljø, er i haven. Her er der rig mulighed for at være kreativ. Der er naturligvis også mulighed for at finde lige netop din stil. Måske synes du, det er helt fantastisk at kigge på en farverig have fyldt med blomster. Måske synes du, det er et skønt syn at kigge på en have fyldt med frugttræer. Og måske synes du, at et smukt nærmiljø er en simpel have uden for mange ting, der kan gå i stykker. 

Ligegyldig hvilken have du ønsker, så skal du have en god solid hæk. Det tager mange år for en hæk at vokse op. Derfor er det ideelt at købe en færdighæk. Færdighække fås i lige præcis den udgave, du ønsker. Det er hurtigt, det er smart og så giver det et smukt nærmiljø lige med det samme. Alt sammen noget der bidrager til ro i sindet.

I hjemmet

Dine omgivelser indenfor skal naturligvis også være rare og en dyd for øjet. Igen er det naturligvis forskelligt fra person til person, hvad de finder rart. Men en ting er sikkert. Det første du skal sørge for, er at rydde op. Der er intet, der stresser, som et rodet hjem. Faktisk er der lavet undersøgelser, der viser, at du får det fysisk bedre ved at rydde op. 

En anden ting, du kan tage fat på, er farverne og billederne i dit hjem. Vælg farver, der gør dig glad. Vælg ligeledes billeder, der gør dig i godt humør. På den måde påvirker du hele tiden dit sinds underbevidsthed positivt.

sociale medier på mobil

Sociale medier 

Den sidste ting, du kan kigge nærmere på, er din tid på sociale medier. Dette kan betegnes som dit digitale nærmiljø.  Lige såvel som du skal trives i dit fysiske nærmiljø, skal du naturligvis også trives på din digitale platform. 

En gode måde er at vælge dine sociale medier og nyhedsmedier med omhu. Det kan nemlig tage rigtig meget tid, hvis du har installeret mere end 3 medier. Vælg derfor et enkelt nyhedsmedie. Du kan læse mere her. Vælg derudover de sociale medier, du mener giver et positivt input i din hverdag.