bb22

Motion er vigtigt for din sundhed. Det er en sund kost også. Men der er flere ting, der påvirker din sundhed positivt. Det er fx også vigtigt at få frisk luft hver dag.

Er du ikke et ude-menneske, kan det være svært at huske den friske luft hver dag. Hvis du finder den rigtige motivation, vil det dog blive meget nemmere. Du skal finde noget, som kan få dig ud af døren og ud i den friske luft så ofte som muligt. Det kan være mange ting. Det er vigtigt, at du finder noget, som er motiverende for dig.

Skydeskive

Skyd til måls

Det er muligt, at det kan være motiverende for dig at kunne skyde til måls i haven. Hvis du synes, det er sjovt at sætte en række dåser op og så se, hvor mange af dem du kan ramme, så gør det. Anskaf dig et luftgevær, og begynd at skyde til måls i baghaven.

At skyde til måls kan være sjovt. Er du en af dem, der godt kan lide det, så er det bare om at komme i gang. Er du ikke så interesseret i at skyde med luftgevær, så find noget andet, der kan få dig i gang.

Mand sigter med riffel

Husk at overholde loven

Hvis du vil i gang med at skyde til måls i haven, skal du huske at overholde loven. Der er nogle regler for luftgeværer. Du skal blandt andet være fyldt 18 år. Vælger du en bestemt størrelse luftgevær, har du dog ikke brug for en våbentilladelse.

Du må gerne skyde efter skydeskiver og dåser med dit luftgevær, hvis du befinder dig på din egen grund. Du skal bare kunne være sikker på, at du hverken rammer mennesker eller dyr.

Er din grund egnet til målskydning, så anskaf dig et luftgevær, og kom i gang med at skyde dåser i den friske luft.