bb22

Skal du leve lidt sundt kan det være svært at gøre fra den ene dag til den anden. Vi har alle sammen fået mange forskellige vaner med fra barnsben af. Det er vaner, der kan være svære at sige farvel til. Netop af den grund er der så mange, der går på en kur for derefter helt at droppe den. Der er dog visse kure der rent faktisk hjælper. En af disse kure er en meget klassisk kur, som man kan betegne som en udrensningskur. Det er en kur, som der findes mange variationer af, men princippet er det samme. Det vigtigste i denne kur er, at du drikker rigtig meget vand. Det er nemlig en ting, som er med til at gøre, at du bliver skyllet godt igennem. 

Løberkvinde

Meget vand gør din krop levende

Hvis du er vant til at drikke mange sukkerholdige drikke vil det gøre underværker for dig pludseligt at drikke meget vand. Hvor du tidligere i høj grad drak sodavand og juice kan det være, at du nu drikker vand. Det er i sig selv en form for en udrensningskur. Der er ingen tvivl om, at det er en ting du vil kunne mærke hurtigt. Hvis du helt undlader at drikke de søde drikke vil du hurtigt tabe dig. Og hvis du tilmed drikker rigtig meget vand vil du også opleve, at du føler mindre sult. For faktisk kan vand være med til at give dig en mæthedsfølelse. Det er dermed også en form for kur. 

Med vand har din krop det godt. For vand er det eneste, som du helt sikkert har brug for. Det kan være med til at gøre, at du rent faktisk fungerer som du skal. Med udelukkende vand kan du leve i forholdsvis lang tid. Det er da selvfølgelig ikke at foretrække da det gør, at du ikke kan koncentrere dig godt nok. I stedet bør du blot skifte de søde drikke ud med vand og her har du allerede en start. 

Yogakvinder

Udrensning handler også om fysik

Når du skal tabe dig er det vigtigt, at du lægger din kost om. Der er dem, der kan finde på at sige, at det er det allervigtigte. Det er dog ikke hele sandheden. For det er også meget vigtigt, at du sørger for at dyrke noget motion. Køb nogle brugte motionsredskaber og nyd hvordan det gør det hele lidt sjovere. Kender du andre der kan lide at røre sig kan du invitere dem og sammen kan I gå en ny tid i møde.

Hvis ikke du har råd til at købe helt nye ting så kan du heldigvis låne penge. Lån penge til kur og sport og nyd hvordan du får det bedre. For hvis du får mere motion og lever sundere får du mere energi. Denne energi kan du bruge på at arbejde mere og snart vil du også opleve, at du har mere overskud til at tjene flere penge. Det kan være en god ting da det er med til at gøre, at du har flere penge til at rejse. Derfor er en udrensningskur en god ting at gøre af og til.