bb22

Rigtig mange er ikke tilfredse med deres ydre. De bladrer igennem diverse magasiner og konstaterer, at de ikke ser ud som dem der er i disse blade. Det er en umulig opgave at begynde at sammenligne sig med disse mennesker. For det første er det et fåtal, der ser ud som de gør. For det andet er de også redigerede i forhold til billedet. Så faktisk kan man slet ikke stole på mange af de billeder man ser. Brug derfor tiden på at få det bedre med din krop i forhold til hvordan du føler det og har det. Lad være med at tænke på hvad andre synes om din krop. Brug i stedet for din energi på at mærke efter og finde ud af om du har det godt med din krop. Mærk om du kan føle hele din krop. Prøv at se om du kan bruge den ved at løbe og hoppe. Oplev hvordan den kan danse og have det sjovt. Oplev hvordan din mund kan nyde konsistensen og smagen af lækre grøntsager. Alle disse ting er langt vigtigere end noget modeideal. Derfor betyder det dog ikke, at du ikke kan gøre noget ud af dig selv. 

Vægtløfter

Håret er måske vigtigt for din selvtillid

Det, at du skal tænke på at have det godt med din krop i forhold til hvad den kan bruges til er selvfølgelig vigtigt. Dog kan det også være meget vigtigt for dig, at du sørger for at tænke over hvordan du får det godt med dit ydre. Mange føler, at deres selvtillid er direkte relateret til hvordan deres hår ser ud. Hvis man har klippet sit hår af og fortryder det kan det derfor gå ud over ens selvtillid. Her kan man i stedet for sørge for at få nogle flotte extensions horsens

Der findes mange forskellige frisurer man kan få, som både er flotte og unikke. Med de rette extensions har man pludseligt længere hår end man måske kan få af sig selv. At kigge sig selv i spejlet og se dette hår kan måske være med til at give en ekstra meget selvtillid. Det kan være en skøn følelse da man dernæst går rundt med lidt mere rank ryg.

Trænet mand

At bruge kroppen kan give selvtillid

Når man ligger derhjemme på sofaen føler man sig ikke nødvendigvis meget charmerende. Det kan være, at man faktisk føler sig lidt større end man plejer og man har det ikke specielt godt med sin krop. Hvis man derimod tager ned og træner kan man være sikker på, at man nok skal få det godt med sin krop. Det at bruge sin krop er nemlig med til at give en kropslig lykke og en god følelse omkring ens krop. Se her hvis du vil vide mere om hvordan du bruger et løbebånd på den rette måde. Der er nemlig mange, der bruger et løbebånd helt forkert. Det, der er smart ved løbebåndet er, at du helt selv kan kontrollere hvor hurtigt du løber og hvor meget du løber. Det kan gøre, at du kan presse dig selv lidt mere end hvis du løber rundt udenfor. 

Desuden er der også den fordel ved at løbebånd, at du kan lave en hældning på. Du kan sørge for, at der er en hældning, som er med til at gøre, at det bliver lidt hårdere at løbe. På den måde er du sikker på, at du bliver så presset, som du overhovedet kan.