bb22

Vi er havnet i en hverdag, hvor vi pludselig bruger rigtig meget håndsprit. Men hvorfor er håndsprit så anbefalet? Håndsprit kan beskytte mod mange bakterier, og det er derfor utrolig smart og vigtigt at anvende det, specielt i øjeblikket. Her kan du læse lidt om, hvorfor håndsprit er godt for dig.

Håndsprit og sæbe

Hvorfor skal du bruge håndsprit?

Håndsprit fjerner bakterier effektivt, på samme måde som de fjernes ved, at du vasker hænder. Håndsprit er bare lidt bedre, når det kommer til de helt små mikroorganismer. 

Håndsprit er også mildere for huden, end vand og sæbe er, fordi det er tilført et stof, der skåner huden, så det naturlige fedtlag bliver bevaret. Samtidig er håndsprit nemt at have med sig, uanset hvor du er, og det er dermed nemt tilgængeligt.

Er der forskel på håndsprit?

Ja, det er der. Ligesom med alle andre produkter findes håndsprit i forskellige kvaliteter. Der er krav til håndsprit, men en producent kan stadig sælge sit produkt som håndsprit, selv hvis det ikke er godkendelsespligtigt. Der skal stå på produktet, at det gør, hvad du forventer. Hvis der ikke står på håndsprittet, at det er effektivt mod bakterier, så er det ikke den håndsprit, du skal benytte.

Håndsprit med duft

Er du træt af de forskellige lugte, som håndsprit har? Nogle lugter af hospital, andre lugter af billigt tequila; ingen af de lugte er behagelige. Grundet den stigende efterspørgsel for håndsprit er der nu blevet lavet håndsprit med dufte, som dufter godt, samtidig med at de er effektive mod bakterier. Markedet inden for velduftende håndsprit vokser og vokser. Klik videre, og find håndsprit med duft til dig. 

Hygiejne er vigtigt for din sundhed

Din hygiejne, som håndsprit er med til at opretholde, er utrolig vigtig for din sundhed og velvære. Med en god hygiejne beskytter du dig selv effektivt mod dannelsen af bakterier, samt trivsel af bakterier. Bakterier har nogle specifikke krav til deres omgivelser, for at de dannes og trives, og jo renere du og dine omgivelser er, jo mindre sandsynlighed er der for, at bakterier vil påvirke dig negativt.

Hånd med håndsprit

Pas på jer selv og hinanden

Brug håndsprit, når du er på farten; efter besøg i offentlige badeværelser, efter at du har handlet, efter du har været på café, og husk at bruge et mundbind, når du ikke er hjemme. Håndspritten beskytter både dig selv og andre, fordi hvis dine hænder er rene, efterlader du heller ikke bakterier, som kan påvirke andre. Og med den rigtige håndsprit kan du dufte godt, samtidig med at du udviser samfundssind.