bb22

Der findes mange som leder efter kærligheden i dag. Mange finder den, og mange går efterhånden rundt med en lyst til at give op på kærligheden, fordi der ikke findes nogen ganske speciel til mig. Det gode ved kærligheden er, at den kan findes mange steder. Kærlighed betyder ikke nødvendigvis børn og hus.

hjerter

Overvej at dyrke din krop imens jagten er i gang

Når vi leder efter den helt perfekte partner, vil vi gerne have at det er en, som vi tænder på seksuelt men også kan få megen intellektuel nydelse ud af. Vi vil alle sammen gerne have en person at dele vores liv med, i med og modgang, det kan sagtens føles som en lang proces at finde denne eneste ene. 

Sundhed og motion kan være en måde at nå dette kærligheds-mål på endnu hurtigere end ellers. Har vi en sund og nærende krop, kan vi roligt slappe af på vores date, da vi føler os godt tilpas i vores krop, og måske også kan hvile mere i os selv, end ellers. 

At være tilpas i krop og sind er meget tiltalende hos den anden part, også selv hvis det ikke er topmodellen, som er den umiddelbare association når man kigger på kroppen.  

Kærligheden kan findes på de mest bizarre måder

Vi har mange idéer om hvordan man kan finde kærligheden, og hvor det skal foregå henne. Mange ønsker sig væk fra kødmarkedet med dating apps, hvor man udelukkende dømmer en person på personens udseende, og ikke andre kvaliteter, som vi normalt ville gå op i. 

Vi kender alle historier om kærlighed, som er blevet fundet på de mærkeligste måder, på de mest uventede tidspunkter. Det eneste rigtige man kan sige om kærligheds-processen, er at man må være åben for hvornår den kommer og hvordan den banker på døren. 

busk

Derfor er et sundt liv et godt liv 

Mange af os går rundt med drømmen om den perfekte krop, uden nogensinde at få den realiseret, desværre. Der er mange overvejelser at tage i sådan en proces, hvor drømmekroppen er det endelige mål. 

Et godt argument for drømmekroppen, er at man burde lære at elske sin egen krop, i stedet for at drømme sig væk til en anden ideel krop, som man kan træne hele livet på, uden at opnå resultatet. 

Et sundt liv kan medføre mange gode ting, især hvis man har stiftet familie, og gerne vil leve en smule længere med denne. God træning kan være med til at gøre os mere raske i vores livs vinter, og dermed måske endda også mere lykkelig, når den tid kommer.