bb22

Har du svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, og forsømmer du ofte dine løbetur? Måske du skulle overveje at løbe hen til arbejdet i stedet for at tage bilen?

Løb en omvej før du tager ned og handler ind. Tag hunden med turen og sørg for at den bliver luftet. 

Der er masser af muligheder for at få sin løbetur inkorporeret bedre i sin hverdag. Læs med her og lær mere om muligheden for at gøre netop det.

hund

Hent pakkerne på posthuset

Hvis du alligevel står og skal have hentet nogle pakker på posthuset så overvej at springe bilen over og i stedet for hoppe i løbetøjet. På den måde får du ordnet dine ærinder, samtidig med at du får dig en god løbetur ud af det. 

Hvis du ved, at du senere i dag skal ned og have hentet den pakke blækpatroner, du har købt hjem fra Tonerland eller den nye biloplader fra Easee home, så lad være med at blive fristet til at tage bilen. Lad være med at tage den omvej hjem fra arbejdet i bil og kør i stedet for hjem og stil den ind i garagen. 

Husk rygsækken og læg pakkerne deri. Du vil knap bemærke, at de er der!

Pak eventuelt pakkerne ud af kasserne og læg ned i rygsækken. På den måde kan de nemmere være der. 

Køb ind under din løbetur

På samme måde som med pakkerne ovenfor, så kan du også sagtens få foretaget en stor del af dine indkøb under din løbetur. 

Det er selvfølgelig begrænset, hvor meget man kan have plads i en rygsæk, så tænk dig lidt om og vurder hvad det egentlig er, der er vigtigt for dig at få fat i, før du tager afsted. 

Du kan nok ikke få plads til en pakke toiletpapir i rygsækken. Men hvis det bare lidt er lidt grov pasta og hundemad, så skal det nok gå.

Hvis pakkehuset ligger ret tæt på der, hvor du bor så vælg i stedet for at tage en lille omvej, når er ude at løbe. Og så er det desuden en god ide at gøre det, før du tager ned til supermarkedet i stedet for bagefter. 

handle

Hiv hunden med på tur

Hvis du har en hund og den stadig er frisk nok til en god løbetur så tag da endelig dem med! Det kan endda være rigtig sjovt at have lidt selskab undervejs.

Og hvis din hund endnu har masser af energi i sig, så vil den sikkert elske at få sig en god løbetur, så den kan få noget af al den energi ud af kroppen. 

Der er dog måske nogle gange, som for eksempel når hunden er i løbetid, hvor du hellere må lade hunden blive hjemme.

Hvor lang tid er en hund i løbetid? Det kommer lidt an på hunden og hvilken race den er. Men du kan blive klogere på hundens løbetid ved lige at tage et smut på nettet. Og så hold ellers gerne selv øje med, hvornår det er hunden lader til at være det.