bb22

Efter en noget inaktiv graviditet kan du naturligvis næppe vente med at trække i motionstøjet igen. Dette er dog nemmer sagt en gjort med en spritny baby på armen. Men vidste du at der faktisk findes et par gode metoder til at inkludere din baby i din daglige træning? For flere tips og råd til din baby kan du desuden også prøve at besøge denne side.

Yoga og livsstil

Gå 

Hvad med ganske enkelt at komme din baby i klapvognen, og så snuppe en rask gåtur? Uanset om det drejer sig om en længere tur i skoven eller blot en kort tur til det lokale storcenter, så er dette en af de nemmeste måder at få lidt ekstra motion uden at skulle efterlade din baby hos mormor.

Tag i svømmehallen

Det er et velkendt faktum, at babyer elsker at befinde sig i vandet (der selvfølgelig minder en hel del om deres tid i livmoderen). Ved at tage din lille øjesten med dig i svømmehallen vil du ikke blot selv få rørt dig lidt; din baby vil også nyde tiden i vandet i fulde drag. Hvis du oven i købet ønsker at give din motion i vandet et ekstra pift, så skal du blot holde din baby under armene, og løfte og sænke ham/hende ind og ud af vandet. Du skal selvfølgelig blot sørge for at du befinder dig på forholdsvist lavt vand – bare for en sikkerheds skyld.

udendørs

Snup en svingom

Hvorfor ikke vælge at snuppe en dans sammen med din baby til alle dine yndlingssange? Tag din baby i armene, og så er det ellers bare med at danse. Babyer elsker fra deres allerførste åndedræt musik, så hvorfor ikke forsøge at bibeholde denne intuitive interesse for musik. Hvem ved, måske er du allerede nu ved at udvikle en livslang passion for musik hos dit lille barn