bb22

Der er mange af os, der foretrækker at have et hjem, der er både rent og ryddeligt. På den måde føler vi os bedst tilpasse, og vi frygter ikke, hvis der pludselig skulle komme uventede gæster på besøg. Derudover er det også sundere at leve i et rent hjem, idet støv og andet snavs hurtigt kan være med til at forme forskellige former for baktier, som det kan være usundt at færdes i. Det kan føre til for eksempel astma og forskellige former for allergier, og netop derfor er rengøringen så vigtig.

Mad

Du skal også sørge for, at din krop er ren og hygiejnisk 

Når det handler om at være ren, således man gør noget godt og noget sundt for sig selv, er det dog ikke kun ens hjem, der skal være rent og skønt at opholde sig i. Det samme gør sig gældende med ens krop. Det betyder, at den også skal plejes og behandles, således den altid er hygiejnisk og ren – og det er både udvendigt og indvendigt. 

Den udvendige del kan du klare med regelmæssige bade, hvor du bruger produkter der renser, rengør og passer til den hudtype, som du har. Og så kan du også give lidt ekstra pleje i ny og næ for eksempel i form af en rens, creme eller peeling.  

Løbebånd

Det handler også om alt det indvendige 

Den indvendige del kræver lidt mere tid og motion, her er der nemlig behov for blandt andet sund kost og masser af vand. Og så er det også en god ide med motion, og hvis du ikke lige er til det lokale træningscenter eller de mange skovstiger, så kan det være, at et Odin T8 løbebånd er lige præcis det, du behøver, når du gerne vil sikre, at dit helbred er i orden helt ind i dine muskler og led. Et løbebånd i stuen kan således være din vej til en ren krop, der ikke er fyldt med for eksempel affaldsstoffer, idet du forbrænder mange af dem gennem netop motion og den sved, som du afgiver, når du træner.