bb22

Sundhed er mange ting, og det handler ikke kun om at dyrke motion og spise den rigtige mad. I nogle tilfælde er sundhed endda et individuelt spørgsmål. Noget som mange har til fælles i dag er travlhed – en travlhed som kan gøre det svært at finde ro og slappe af. Her er tre råd til, hvordan du kan få en renere uge i en ellers travl hverdag.

Skov

1. Naturen er din ven

De fleste af os sætter pris på naturen og befinder os godt tilrette i den – hvad end det er en tur i skoven eller det, der er vildere. Lige meget hvad er der intet som en tur i det fri, der kan få en ned i gear og til at sætte pris på sine omgivelser. Forskning tyder desuden på, at natur er godt for dit helbred. 

Der er få ting som stilheden og de grønne og blå farver, som kan bringe et smil på læben. En fordel er også, at mange har naturen tæt på sig – hvad end det er en skov, strand eller en park. Tricket er at huske at benytte sig af den og sætte tiden af til det. Det kan virke uoverskueligt, men chancen er, at det vil have den modsatte effekt, når du først er kommet af sted. 

2. Action og eventyr

For mange mennesker er hverdagen forbundet med trivialiteter. Det kan være svært at komme uden om. Det behøver imidlertid ikke at være svært at bryde med for en stund. Ved at bringe lidt action ind i hverdagen kan du få et pusterum, der tillader dig at tænke på noget andet og i stedet få en oplevelse for livet. 

Et tandemspring midt på ugen? Det lyder måske skørt, men det vil med garanti ruske op i hverdagen og potentielt give fornyet motivation til at vende tilbage til rutinen, når det igen bliver mandag morgen. Du kan finde tips til action ved at klikke her.

inspiration

3. Søg og du skal finde

Som de fleste sikkert ved bugner internettet at tips og tricks til alt og intet. Internettet er et oplagt sted at søge inspiration, hvis man har brug for råd til at skabe flere pusterum i hverdagen. Men internettet kan også i sig selv være et pusterum. Hvad end det drejer sig om spil, e-bøger eller noget helt tredje, kan du finde masser af genveje til fordybelse gennem internettet. Det er dog vigtigt at sørge for den bedste DNS løsning, så du ikke blive afbrudt og forstyrret undervejs.