bb22

Hvis du har en virksomhed, hvor du også har et kontor med flere ansatte under dig, så har du også et ansvar for det rum, som I er i. det er f.eks. vigtigt, at dine medarbejdere har gode stole og borde, og det er vigtigt, at der er pænt og professionelt. Men det kan også være, at det er en god idé at kigge på, hvor stor en energiudladning i har. 

Det er toneangivende at vise, man går op i miljøet

Når man har en virksomhed, så ved man også godt, at der er meget forskelligt, der kan gøre, at man får kunder. Kunder kan gå op i mange forskellige ting, og der er i nyere tid f.eks. en tendens til, at forbrugere går meget op i, hvilke firmaer der tænker på bæredygtighed. Du kan diskret, men stadig toneangivende vise på f.eks. din Facebookside, at du har besøg af en energivejleder, fordi I i virksomheden går op i at tænke på miljøet. Du kan Få energivejledning her i dag, og så er det nemt at komme i gang.

kollegaer-paa-kontor

Du kan spare penge på el- og varmeregning

Når man har en virksomhed, så går man typisk op i, at man kan sparer de steder, hvor det er muligt. Det er f.eks. ingen grund til, at I skal bruge flere penge på el- og varmeregningen, end der er nødvendigt. Men hvordan sørger man for at få en lavere el- og varmeregning? Det gør man naturligvis ved at hyre en energivejleder ved ens side, som kan guide én til at tage de rette valg.

Hvad laver en energivejleder?

Men det kan måske stadig være lidt svært at forstå, hvad det egentlig er, som en energivejleder laver. En energivejleder kan komme ud til din virksomhed – og faktisk også din private bolig – hvor de kan vurdere, hvor du kan få en lavere energiudladning i hjemmet. Det kan f.eks. være, at der findes andre og mere bæredygtige løsninger end dem, som du har lige nu. 

opvarmning

Du får et bedre indeklima med en energivejleder

Ja, det kan næsten lyde mærkeligt, men du kan faktisk også opleve, at du får et langt bedre indeklima, hvis du hyrer en energivejleder. Der kan nemlig være forskellige måder at varme op på, og det kan være, at du kan gøre det på en anden måde, der føles mere komfortabel. Det er meget vigtigt, at man har det komfortabelt det sted, hvor man arbejder. Det betyder f.eks. også, at man kan præstere mere.

Gør det for miljøet

Men du behøves naturligvis ikke kun at tænke på at hyre en energivejleder for image. Du kan også med fordel gøre det, fordi du har en oprigtig interesse i at passe på miljøet. Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at det er en god idé at tænke på, hvordan man selv kan hjælpe med at tænke mere bæredygtigt.