bb22

Er du gået lidt kold i den daglige træning? Har du svært ved at få dig selv ud ad døren? Og synes du bare, at dit energiniveau er for lavt til at tage hele vejen ned i fitnesscenteret? Så frygt ej. Der er nemlig masser af mennesker, der har perioder som disse. Men det betyder ikke, at du skal smide dig på sofaen. Der er nemlig mange alternative måder at få rørt sig på. Læs mere her.

Gulvmoppe

Gå i haven

Det at gå i haven kan faktisk blive meget fysisk krævende. Hvis det er efterår, skal der helt sikkert samles blade. Er det forår, så skal græsset slås. Er det sommer, så er der måske en køkkenhave, der skal luges ud i. Alt sammen aktiviteter, der giver sved på panden. Og så er der selvfølgelig hækkeklipningen. Det er i den grad en haveaktivitet, der tæller for en tur i fitnesscenteret. Hvis du har en stor, flot og tæt hæk, skal den helt sikkert klippes flere gange om året. 

Udover at være god træning, så giver det også en ro for mange at gå i haven. Det er selvfølgelig bare et kæmpe plus til den gode træning og friske luft.

Gør rent

Fra tid til anden skal hele huset have en hovedrengøring. Vinduerne skal pudses. Gulvet skal vaskes. Gamle ting skal ryddes op eller smides ud. Det giver sved på panden at lave rengøring. Og selv en tur med støvsugeren giver godt til armmusklerne. 

Udover at være god træning for kroppen, så giver en rengøring også ro i sindet. Og netop ro i sindet er en indirekte måde at træne kroppen på. Kan du få ro i sindet, får du mere overskud til at træne. Netop af den grund, er det godt at få ryddet ud i alt, når du er i gang. Tjek din økonomi igennem og sæt dig ind i, hvordan den fungerer bedst.

aktier

Prøv noget nyt 

Hvis du stadig ikke er gået kold i din daglige træning, men blot er løbet tør for inspiration, er der også råd for det. Her er det bedste råd at kaste sig ud i noget nyt. Prøv romaskinen i stedet for altid at vælge spinningcyklen. Prøv at følge et helt nyt styrketræningsprogram. Kast dig ud i en helt ny sport. Der er alle muligheder i verden for at bevæge din krop, det er bare at finde lige præcis den, der inspirerer dig.