bb22

Hvis du ønsker at ændre din livsstil er der mange forskellige ting du skal gøre. For det første kan det være en ide at snakke med de mennesker du har rundt omkring dig. Især er det en god ide fordi de måske har nogle tips. Man lever som man gør og derfor kan det være, at man slet ikke ved hvordan andre lever. Derfor aner man ikke hvor meget mad andre for eksempel spiser. Man ved heller ikke hvor meget de rør sig og hvor meget motion de dyrker. Derfor kan det være en god ide at spørge dem om hvad de gør i praksis. Måske er der nogle der siger, at de faktisk starter hver dag ud med at gå en meget lang tur. Du kan spørge om du må gå med og det er et godt udgangspunkt for en sund livsstil. Du kan også prøve en udrensning, som der også er mange der gør. 

Olivenolie

Nyd livet med den rette kur

Mange mennesker har prøvet at bruge meget energi, tid og penge på forskellige kure. Det kan endda være, at man har lånt penge til den pågældende kur. At låne penge til en sundere livsstil er ikke dumt. Det er dog blot vigtigt, at man er sikker på, at de penge man låner er givet godt ud. For hvis ikke de er det er det ikke ligefrem den bedste ide. Noget du kan gøre er i stedet at bruge masser af energi på at finde den rette kur. En af dem, som er meget populære er en slags udrensningskur. Med den kan du blive udrenset en gang om ugen. 

Det er en meget simpel kur, så du skal ikke bruge så meget energi på at sætte dig ind i den. Det er så smart, at du faster to gange om ugen. Det vil sige, at der er helt to dage om ugen, hvor du slet ikke spiser. Det lyder måske meget hårdt, men det er ikke så slemt når man først går i gang med den. Man finder ud af, at det faktisk slet ikke er så svært at gå en hel dag uden at spise. Og så gør det også, at man glæder sig endnu mere til det dejlige måltid man kan spise.

Blåbær

Prøv en kur og vær ikke for ekstrem

Når folk starter på en ny kur sker der meget ofte det, at de knækker nakken på det. De gør det for ekstremt og det kan gøre, at man mister modet. For så kan man ikke gøre det så godt man troede, at man kunne og så ønsker man slet ikke at gøre det. Derfor er det vigtigt, at man starter blødt op og mærker efter om ens krop er glad. Man kan tage et lån for at købe nogle ting til at gøre en glad. Det kan man bruge som en slags præmier, hvis man rent faktisk ender med at blive lykkelig og glad når man har tabt sig lidt.