bb22

Et godt helbred er en forudsætning for et sundt liv. Selvom det er noget, de fleste ved, kan det være svært at pleje i en travl hverdag. Derfor er det vigtigt at sætte tid af til selvforkælelse. Hiv en dag ud af kalenderen og få den massage eller den skønhedsbehandling, din krop og dit sind længes efter.

Terapi behandling

Afslappende massage 

Bekymringer og en lidt for travl hverdag sætter sig i kroppen. Du kan sikkert mærke det i muskler og led. Især kvinder har tendens til at bekymre sig ekstra meget, og det kan give spændinger i nakke og skuldre. Når først spændingerne er der, kan det være svært at slippe af med dem igen. Prøv en afslappende massage, som kan hjælpe dig med at slappe af i skuldre og nakke. 

Det er en god ide at få massage af en professionel. Selvom din partner sikkert gerne vil forsøge sig med lidt massage, er det bare ikke det samme, som når en professionel folder sig ud. Bestiller du en behandling vil massøren bruge anerkendte teknikker, som passer til lige netop de spændinger, du har. Desuden vil massøren bruge skønne dufte og olier, så du får en fantastisk helhedsoplevelse. 

Når du skal vælge en massør, er det en god ide at vælge et godt behandlingssted. Prøv Sundhedscenter Vordingborg, hvor du ikke blot kan få massage, men også andre behandlinger såsom zoneterapi, akupunktur og skønhedsbehandlinger. Få fx ordnet dine øjenvipper.    

Fantastiske skønhedsbehandlinger  

Når du har fået en skøn behandling og massage af hele kroppen, kan du fortsætte med en skønhedsbehandling. Få ordnet dine negle, så du fremstår velplejet og skarp. Det er yderst moderne at bære smukke, farverige negle, som udviser mod og klasse. Det er desuden helt fantastisk bare at kunne læne sig tilbage og få en negleteknikker til at ordne dine negle for dig. 

En anden meget populær behandling er at få ordnet dine vipper. Smukke, lange og fyldige vipper er enhver kvindes drøm, så hvorfor ikke prøve en behandling? Det eneste farlige ved en sådan behandling er, at der er stor fare for, at du bliver afhængig af at få dine vipper ordnet. Resultatet er ganske enkelt helt fantastisk.  

En sidste behandling er en voksbehandling. Ved at få vokset får du igen kontrol over din krops udseende. Er der noget, du længe har ønsket at gøre noget ved? Gør det! Irriterende kropsbehåring, som du gerne vil have fjernet, er snart fortid. Med en voksbehandling er det nemt og hurtigt væk. Prøv det og oplev selv det skønne resultat.    

hudpleje

Velvære for dig  

Hvad skal alle disse behandlinger så gøre godt for? Svaret er meget simpelt: De skal gøre noget godt for dig! Når du husker at pleje dig selv, vil du automatisk føle dig bedre tilpas og få mere overskud i hverdagen. Din krop vil bedre kunne klare travlhed, når den også får ro til at slappe af. Samtidig vil du få mere ro i sindet, når du kobler helt af.